دکتر رهبر در نامه ای به رئیس جمهور عنوان کرد: با حذف کاردانی بیم آن می رود که چراغ تربیت تکنسین در کشور کم فروغ شود

drrahbar_thum
دکتر رهبر ریاست دانشگاه آزاد اسلامی طی نامه ای خطاب به دکتر حسن روحانی ریاست جمهور از آفات و آسیب های بی توجهی و حذف دوره های کاردانی سخن گفت. وی در نامه خود آورده است…

حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر حسن روحانی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام و احترام
پیرو نامه شماره ۱۰/۵۶۱۹ مورخ ۹۶/۲/۳ به استحضار می رساند: با اجرای نظام ۳-۳-۶ در آموزش و پرورش و حذف کاردانی، بیم آن می رود که چراغ تربیت تکنسین در کشور کم فروغ شود و استقبال از دوره های کارشناسی در رشته های نظری و فاقد بازار کار افزون تر گردد.

طیف وسیعی از جوانان تمایل دارند بدون گذراندن دوره پیش دانشگاهی و یا سال ششم دبیرستان، راهی برای گذراندن دوره کاردانی پیوسته و ورود به بازار کار و تشکیل زندگی پیدا کنند و هم اکنون بیش از ۹۳۰۰۰ جوان از همین طیف در آموزشکده های فنی و حرفه ای سما در حال کسب تحصیل و مهارت هستند.
خواهشمند است دستور فرمایید این موضوع مهم در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گیرد و قبل از متراکم تر شدن حجم تحصیل کردگان بی کار، راهی برای پرورش نیروی انسانی کاردان باز گردد. توفیق جنابعالی را از پیشگاه احدیت خواستار است.
فرهاد رهبر
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی