آغاز پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی پیوسته

photo_۲۰۱۸-۰۱-۲۴_۱۵-۵۱-۱۳

ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته نیمسال دوم ۹۷-۹۶ از روز سه شنبه ۹۶/۱۱/۳ ساعت ۹صبح آغاز می شود و تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۹۶/۱۱/۱۱ادامه خواهد داشت.
کلیه متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در ۲۰رشته/محل در مقطع کاردانی ناپیوسته و در یک رشته و ۲۰ محل دانشگاهی در مقطع کاردانی پیوسته اقدام نمایند.
شایان ذکر است دارندگان دیپلم فنی و حرفه ای،کاردانش و هنرستان نظام قدیم در مقطع کاردانی پیوسته در رشته متجانس با دیپلم و همچنین دارندگان دیپلم نظری نظام جدید متوسطه بدون پیش دانشگاهی و داوطلبان دیپلم ۴ ساله نظام قدیم، در هر رشته ای ازکاردانی پیوسته امکان ثبت نام دارند.
متقاضیان کاردانی ناپیوسته با دارا بودن مدرک دیپلم ۴ ساله نظام قدیم یا دیپلم و پیش دانشگاهی نظام جدید می توانند در هر رشته کاردانی ناپیوسته ثبت نام کنند.
لازم به ذکر است کلیه واجدین شرایط می توانند بدون توجه به محدودیتهای اعلامی دررشته تربیت بدنی ثبت نام نمایند.