با حکمی از سوی دکتر طهرانچی: «مشاور رئیس و دبیرکل شورای عالی فرهنگی، آموزشی و مهارتی سازمان سما» منصوب شد

فاضل سنقری «مشاور رئیس و دبیرکل شورای عالی فرهنگی، آموزشی و مهارتی سازمان سما» شد.

دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، فاضل سنقری را به عنوان «مشاور رئیس و دبیرکل شورای عالی فرهنگی، آموزشی و مهارتی سازمان سما» منصوب کرد.

در متن حکم سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:
برادر گرامی جناب آقای فاضل سنقری

با اهدای سلام و تحیات

نظر به سوابق ارزشمند اجرایی جنابعالی در حوزه تعلیم و تربیت، به موجب این حکم به عنوان «مشاور اینجانب و دبیرکل شورای عالی فرهنگی، آموزشی و مهارتی سازمان سما» منصوب می شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندی های سرمایه های انسانی دانشگاه و براساس شرح اختیارات پیوست، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

محمدمهدی طهرانچی