تحصیل بیش از ۷ هزار دانشجو و دانش‌آموز در سمای گیلان

چیرانی عنوان کرد:

تحصیل بیش از ۷ هزار دانشجو و دانش‌آموز در سمای گیلان

رئیس شورای سیاست‌گذاری سمای استان گیلان اعلام کرد: ۷ هزار و ۲۵۰ دانشجو و دانش‌آموز در مدارس سمای استان گیلان تحصیل می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی، ابراهیم چیرانی صبح دیروز در نشست هم‌اندیشی معاونان و مدیران سمای استان گیلان اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در ۱۹ واحد و مرکز فعالیت می‌کند و ۳۳ هزار دانشجو دارد که از این تعداد ۳ هزار و ۵۰۰ نفر در مقطع کاردانی سما فعال بوده و ۳ هزار و ۷۵۰  دانش‌آموز نیز در مدارس سمای استان گیلان تحصیل می‌کنند.

وی با تشریح برخی چالش‌های پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان از ارتباط خوب این دانشگاه با دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد و تجربه خوب کارکنان دانشگاه را فرصتی برای توسعه و پیشرفت دانشگاه و سما عنوان کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، گسترش مدارس سما مطابق با سیاست‌های ابلاغ‌شده از دانشگاه، افزایش کیفیت برای جایگاه و برند سما، مدیریت هزینه‌ها، تأکید بر مسائل فرهنگی و رابطه مدرسه و خانواده را به‌عنوان مواردی ذکر کرد که با جدیت در این استان پیگیری و اجرا می‌شود.

در ادامه دبیر شورای سیاست‌گذاری سمای گیلان اظهار کرد: در راستای اهداف سازمان سما و برای تقویت کیفیت مدرسه‌داری در سما سعی کردیم در سمای استان گیلان برای هر مقطع تحصیلی حداقل یک مهارت به دانش‌آموزان آموزش دهیم و این حداقل کاری است که انجام می‌شود.

محمد نیک‌پسند از تلاش سمای استان گیلان برای به‌کارگیری ظرفیت نیروهای سمایی در بخش‌های مدیریتی و مدارس سما خبر داد و خاطرنشان کرد: در موارد معدودی که کمبود نیرو هست و یا به صلاح است که از نیروهای بیرونی استفاده کنیم از نیروهای آموزش‌وپرورش استفاده می‌کنیم در غیر این صورت سما توسط سمایی‌ها اداره می‌شود.

وی تبلیغات را برای معرفی سما مهم دانست و خاطرنشان کرد: در رقابت با سایر مدارس خصوصی و غیرانتفاعی که توسط اشخاص اداره می‌شود باید برای معرفی سما به تبلیغات اهمیت ویژه‌ای بدهیم که برای این کار باید از ظرفیت صداوسیما و روزنامه‌ها بهره ببریم که مطمئناً می‌تواند برای برندشدن سما بسیار مؤثر باشد.

در ادامه این جلسه هرکدام از مدیران مدارس به ارائه گزارش مدرسه و بیان مشکلات و پیشنهادهایشان پرداختند و برای حل مشکلات راهکارهای مناسبی از سوی معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شد.

به گزارش آنا، نشست هم‌اندیشی معاونان و مدیران سمای استان گیلان با حضور علیرضا منظری توکلی معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی، سیروس بیدریغ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان،  معاونان سمای انزلی و لنگرود و  مدیران مدارس سمای لاهیجان، لنگرود و انزلی به میزبانی مرکز آموزش‌های عمومی و مهارتی سمای لاهیجان و سیاهکل برگزار شد.

636958539388067798_lg 636958539411192586_lg