دکتر منظری‌توکلی: اوقات فراغت و رویدادهای فوق‌برنامه تابستان جاری مدارس سما فراگیر می‌شود

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اوقات فراغت و رویدادهای فوق‌برنامه تابستان جاری مدارس سما فراگیر می‌شود.

علیرضا منظری‌توکلی ،درباره رویدادهای فوق‌برنامه مدارس و آموزشکده‌های سما در تابستان سال جاری گفت: باتوجه به دستور دکتر طهرانچی مبنی بر تأسیس یک هزار مدرسه تخصصی تربیت‌بدنی در واحدهای دانشگاهی، بخش‌نامه‌هایی از طرف معاونت فرهنگی و دانشجویی و معاونت مهارت‌های عمومی دانشگاه برای غنابخشی به اوقات فراغت و رویدادهای فوق‌برنامه تابستان سال جاری به واحدهای دانشگاهی ارسال شده است.

وی افزود: زیرساخت‌های لازم برای ایجاد مدارس تخصصی تربیت‌بدنی و آکادمی‌های ورزش بیش‌بینی شده است و در کنار این فوق‌برنامه‌های مختلفی برای دانش‌آموزان و دانشجویان در نظر گرفته شده است. برنامه‌های فرهنگی و آموزش‌های مهارتی  این معاونت برای سال تابستان سال جاری فراگیر است.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: تابستان امسال یک سال پربار برای توانمندی‌سازی و به‌روزرسانی دانش و اطلاعات معلمان و مدیران سما در تمام رده‌ها در نظر گرفته شده است. تمام همکاران نیز از برنامه‌ها و فرصت‌های دانش‌افزایی و توانمندسازی بهره‌مند خواهند شد.

منظری‌توکلی تصریح کرد: گسترش مدارس مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و مهارت‌محوری، از مطالبات مقام معظم رهبری در مورد توسعه آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و مهارتی است.