فراموش کردن فرهنگ دفاع مقدس، جدی ترین تهدید امروز جامعه ماست

معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی: فراموش کردن فرهنگ دفاع مقدس، جدی ترین تهدید امروز جامعه ماست

سید محمد بطحائی در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت:«ما با استفاده از سخنرانی ها، فیلم ها و اسناد به جا مانده از این دوران در تلاشیم ویژگی های بارز دفاع مقدس را به نسل حاضر منتقل نماییم تا آنان بخشی از فضای پرشور آن دوران را درک کنند .»

به گزارش روابط عمومی سما، معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه یکی از ضروری ترین مولفه های حفظ ارزش های دوران دفاع مقدس را انتقال فرهنگ این برهه از تاریخ ایران اسلامی  برشمرد و گفت:« فراموش کردن فرهنگ دفاع مقدس بزرگترین و جدی ترین خطری است که ما را تهدید می کند. این فرهنگ به ویژه در دوران بداخلاقی های امروز که سبب شده ما در معرض شدیدترین فشارها قرار گیریم جامعه ما را به سلامت به سر منزل مقصود  می رساند که کمتر مورد توجه مسئولان قرار گرفته است.»

وی گفت:«به برکت خون شهدای انقلاب اسلامی و از خودگذشتگی رزمندگان دفاع مقدس امروز در جایگاه بسیار خوبی ایستاده ایم. بعد از گذشت چهل سال از انقلاب اسلامی ایران و طی فراز و نشیب های بیشمار، به برکت خون شهدا ، در زمینه های مختلف جزو برجسته ترین کشورها هستیم. مردم به این نظام و خون شهدا پای بند هستند و در تمامی مناسبت های مذهبی و سیاسی به تاسی از شهدا حضور پرشوری دارند.»
مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس صبح امروز با حضور مسئولان سازمانی و سه تن از فرماندهان لشگری در حوزه ستادی معاونت آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه برگزار شد.