بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

یَآ أَیُّهَا الَّذینَ ءَامَنُواْ إِن تَنصُرُواْ اللَّهَ یَنصُرْکُمْ وَ یُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ‏
(آیه ۷ سوره مبارکه محمد.ص)

ای کسانی که ایمان آورده‌اید! اگر (آیین) خدا را یاری کنید، شما را یاری می‌کند و گامهایتان را استوار می‌دارد
بیانیه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به مناسبت بزرگداشت روز جهانی قدس ۱۳۹۹

روز جهانی قدس نمایش جهانی و روز نابودی رژیم جعلی اسراییل است.
با فرمان حضرت امام خمینی (ره) هرساله مردم ایران در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان (روز قدس) با برپایی راهپیمایی عظیمی انزجار خودرا از استکبار جهانی به دنیا اعلام می کنند.
امروزه با کمال مسرت شاهد این امر هستیم که انتفاضه فلسطین، فراتر از سرزمین های اشغالی به انتفاضه جهانی و بین المللی تبدیل شده و معادله پایداری و مقاومت در مقابل ظلم و جور و استکبار، با زیبایی هرچه تمام تر، تحقق شعار راهبردی حضرت امام (ره) در « حذف اسراییل از صحنه روزگار» را نوید می بخشد و با استناد به منویات نورانی مقام معظم رهبری مدظله العالی، قضیه ی فلسطین از یادها نخواهد رفت و مسلما ملت فلسطین و همه ملت های مسلمان در مقابل اسرائیل و همدستان آن خواهند ایستاد و نمی‌گذارند طرح منحوس معامله قرن اتفاق بیفتد.
درست است که راهپیمایی روز قدس امسال به دلیل وجود ویروس منحوس کرونا برگزار نخواهد شد اما مسئله فلسطین و تلاش برای آزادسازی قدس شریف از چنگال اشغالگران صهیونیست آرمانی است که به قول شهید سلیمانی خشم عمیق را در دل مسلمانان نهفته کرده و این خشم در وقت مناسب بر سر صهیونیست‌های ریخته خواهد شد.
ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان همچون سال‌های گذشته همگام با تمامی مردم همیشه در صحنه استان گیلان در سنگر و خاکریز جنگ نرم از طریق تولید محتوا این روز بزرگ و الهی را گرامی داشته و با بهره‌مندی از فضای مجازی راهپیمایی مجازی مکمل را برگزار و با برافراشتن پرچم فلسطین اقدام به آتش زدن پرچم های آمریکا و رژیم صهیونیستی خواهیم کرد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان