سید محمد بطحایی : سرآغاز حرکت جدید سازمان بر اساس رویکرد پروژه محوری است

جلسه نشست سید محمد بطحایی رییس سازمان سما با معاونان ومدیران حوزه ستادی با رعایت پروتکل اجتماعی و استفاده از ویدیو کنفرانس امروزبرگزار شد .
سید محمد بطحایی رییس سازمان سما در نشست مدیران ومعاونان حوزه ستادی که با توجه به ساختارتشکیلاتی جدید ورویکرد پروژه محوری سازمان سما برگزار شد گفت : این ساختار تشکیلاتی ،سرآغازی برای حرکت جدید سازمان بر اساس  رویکرد پروژه محور است . این تغییر نقطه آغازین حرکتی خاص است که باید تبدیل به یک الگو در آموزش وپرورش کل کشور بشود  .امروز ما دور هم جمع شدیم تا با تلاش دراین  حوزه محدود وکوچک ،سما را سرافرازانه به سر منزل مقصود برسانیم .

وی با اشاره به رویکرد جدید سازمان گفت :تغییرات در چارت خط آغاز برای یک حرکت بود وما باید با شتاب زمان از دست رفته را جبران کنیم .
رییس سازمان سما  با تاکید بر ضرورت استمرار این جلسات در حوزه ستادی گفت :ما اعضای تیمی هستیم که یک جریان را در حوزه مدارس وآموزش های فنی وحرفه ای راهبری خواهد کرد وبا تشکیلات جدید وظایف همه اعضای تیم مشخص شده وهر کدام از اعضا باید در جایگاه تیمی خود برای رسیدن به سرمنزل مقصود ونتیجه نهایی گام های صحیح بردارند.
معاون دانشگاه  رمز موفقیت سازمان سما را در گزاره کار تیمی دانست وگفت :هر کدام از ما باید بدانیم که اگر در جایگاه خود درست عمل نکنیم وناکامی در انجام ماموریت محوله داشته باشیم ،  لطمه به کل تیم خورده است وکل مجموعه با اختلال مواجه  می شود.
سید محمد بطحایی این گزاره ساده را سرفصل آغازین برای حرکت رو به جلو اعلام کرد وگفت :همه مدیران باید این چیدمان جدید را درک کنند وبه ضرورت رویکرد پروژه محور وکسب نتیجه ایمان داشته باشند .

وی با اشاره به مدل تعالی شایستگی افزود :در ساختار جدید ما بدنبال پیاده سازی تعالی شایستگی هستیم .دراین مدل کسی که دارای سه مولفه دانش ،مهارت وتوانایی است ،باید تمام این خصایص را در زیرچترایمان داشتن به نوع کار جمع کند ومدیرانی در رویکرد جدید موفق خواهند شد که به این ساختار باور قلبی داشته باشند .
سید محمد بطحایی فعالیت سازمان سما را براساس دو محور اصلی اعلام کرد وگفت :اولین محور ما در حوزه مهارت آموزی است. سما با توجه به امکانات موجود در دانشگاه ،نظام آموزشی ومهارتی را به عنوان یک مدل والگوی قابل استفاده در کشورایجاد خواهد کرد ،به شکلی که فارغ التحصیل دانشکده ما بداند که به محض فارغ التحصیلی به دلیل کسب مهارت های گوناگون جذب بازار کار می شود  ومحور دوم ما در حوزه مدرسه و آموزش عمومی است که باید مدارس ما به عنوان الگودر آموزش وپرورش کل کشور دیده بشوند .
رییس سازمان سما با تاکید به افق چشم انداز های پیش رو گفت :برای رسیدن به این اهداف عالی ما مدارسی با عنوان بوستان تربیت راه اندازی خواهیم کرد وبه دانش آموزان این مجموعه از دوران مهد کودک تا مرحله دیپلم مسوولیت پذیری آموزش خواهیم داد .وجه تمایز این مدارس در آینده نمرات ومدال های المپیکی نخواهد بود، این دانش آموزان کارآمدی ،آگاهی به دانش ها واطلاعات روز واشراف کامل به تاریخ دینی وکشور را خواهند آموخت .

وی از طراحی سیستم جدید آموزشی برای مدارس سما خبر داد وگفت : در رویکرد جدید پروژه محور به دلیل مشخص بودن نقطه شروع وپایان ، اندازه گیری وقابل سنجش بودن کمی وکیفی محصول مهم ترین شاخصه است در این نوع کارسلسله مراتب بتدریج کاهش می یابد ومسوول مستقیم هر پروژه مدیر آن است ویک مدیر باید اولویت اصلیش با توجه فرآیندها به نتیجه رساندن آن پروژه  ومصالح سازمانی باشد .
سید محمد بطحایی  با تاکید به ضرورت استفاده از ظرفیت های برون سازمانی گفت :سما باید برای بزرگ شدن از ظرفیت ها وتجربیات گروه های کارشناسی بیرون از مجموعه استفاده کند زیرا یکی از شروط اصلی پیشرفت، تعامل است .