اولین دوره آموزش مجازی معلمان و دبیران سما سراسر کشور برگزار شد

غلامرضا یمینی سرپرست امور گسترش واستقرار واحدهای آموزشی با اعلام خبر برگزاری اولین دوره آموزش مجازی سراسری سما در چهارم شهریور ماه گفت : با توجه به شیوع اپیدمی کرونا و ضرورت آموزش ترکیبی، مصمم شدیم که برای آموزش  معلمان و دبیران مدارس سما سراسر کشور ، آموزش هایی را در همین راستا داشته باشیم.

به گزارش روابط عمومی سما، وی با تاکید به استفاده بهینه از بستر فضای مجازی  برای آموزش دانش آموزان، تصریح کرد : ما با اقدام به موقع تهدید بوجود آمده در عرصه تعلیم وتربیت، را به یک فرصت تبدیل نمودیم و با آماده سازی بستر مناسب زمینه کسب مهارت لازم تدریس ترکیبی را برای دبیران ومعلمان سمایی فراهم کردیم.

یمینی درباره شرکت کنندگان این دوره  نیزگفت : اولین روز این دوره ، با عنوان طراحی آموزش مجازی و مبانی نظری وعملی،  بیش از ۱۵۰۰ نفر شرکت کننده داشت. دکتر قنبری و مهندس لشکری مدرسان این دوره بودند.
سرپرست امور گسترش واستقرار واحدهای آموزشی برگزاری این دوره را از تاریخ ۴ شهریورماه به مدت ۱۵ روز اعلام کرد.